Merkontwikkeling

Met een sterk concept de markt op

Hoe wil je bekend staan? Dat is de vraag die centraal staat bij merkontwikkeling. Door goed te kijken naar alle eigenschappen van jouw bedrijf en jullie klanten gaan we aan deze vraag gehoor geven.

Samen met jullie nemen we jouw bedrijf onder de loep. Zodat we een merkpositionering kunnen bepalen. Hiervoor gebruiken we vragen zoals:

  • Waar in deze markt opereert het bedrijf?
  • Wie zijn de klanten?
  • Via welke kanalen kun je het beste met de klant communiceren?

Een nieuw merk ik de markt zetten?

Dit is onze werkwijze

Jij bent de expert van jouw bedrijf! Dus luisteren we aandachtig naar wat erover kunt vertellen. Onze expertise komt van het stapje terug doen. We gaan als een buitenstaander naar jouw bedrijf kijken en vertalen onze bevindingen op een creatieve manier. Hierdoor ontstaat een merk dat door jullie voorzien wordt van interne kennis en door ons van een aantrekkelijke verpakking.

Projecten met merkontwikkeling

Een logo staat nooit alleen

Wat we nog meer doen

Bedrijfsidentiteit ontwikkeling

Logo’s en huisstijlen met echte persoonlijkheid. Bedrijfsidentiteiten zorgen ervoor dat de essentie van jouw bedrijf meteen duidelijk is.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor al jouw online en offline media uitingen. meteen bij de doelgroep in het oog springen. Wij ontwerpen creatieve grafische uitingen.

Webdesign

Website ontworpen als een mooie brochure. Met goede teksten en mooie beelden. Zo blijven bezoeker langer en aandachtiger naar jouw website kijken.

Extra service

Samen met onze productiepartners zorgen we voor een passende oplossing voor elke uiting en budget. Ook hulp nodig bij het bestellen van drukwerk of de hosting van je website?