Animaties laten maken

Spring er uit

Animaties zijn ideaal om de aandacht te trekken of complexe informatie duidelijk te visualiseren. Met een animatie breng je blogs, websites of social media posts tot leven. 

Afhankelijk waar de animatie voor gebruik gaat worden exporteren we de animatie op de meest geschikte manier.

  • Animated GIF
  • HTML (interactief)
  • MPG4
  • YouTube

Maak je geen zorgen als je dit niets zegt, daar helpen wij je wel mee. 😉

Animaties nodig?

Dit is onze werkwijze

Wij maken geanimeerde banners en visuals volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Per project wordt er zorgvuldig naar de doelgroep van de animatie gekeken. In het geval van een geanimeerd logo spreken we vooraf de animatie door. Bij geanimeerde infographics schetsen we het concept eerst in een storyboard. 

Projecten met animaties

Vormgeving van geschenken

Wat we nog meer doen

Bedrijfsidentiteit ontwikkeling

Logo’s en huisstijlen met echte persoonlijkheid. Bedrijfsidentiteiten zorgen ervoor dat de essentie van jouw bedrijf meteen duidelijk is.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor al jouw online en offline media uitingen. meteen bij de doelgroep in het oog springen. Wij ontwerpen creatieve grafische uitingen.

Webdesign

Website ontworpen als een mooie brochure. Met goede teksten en mooie beelden. Zo blijven bezoeker langer en aandachtiger naar jouw website kijken.

Extra service

Samen met onze productiepartners zorgen we voor een passende oplossing voor elke uiting en budget. Ook hulp nodig bij het bestellen van drukwerk of de hosting van je website?