Aangenaam wie ben jij?

Vreemde zin om de over ons pagina mee te beginnen? Toch niet, want niets beschrijft Studio Paspoort beter. Alles wat hier bedacht of gemaakt wordt is op deze zin gebaseerd. Jij gelooft namelijk in jouw product of dienst en vertelt hier vol passie over. Wij helpen je graag met goede grafische vormgeving dit gevoel over te brengen aan jouw klanten.

Toch wat over ons

Bij Studio Paspoort is er een grote voorliefde voor goede huisstijlen, logo’s en concepten. Een goed doordachte bedrijfsidentiteit zorgt ervoor dat jouw klanten meteen het juiste gevoel bij jouw bedrijf krijgen. Wat jouw product of dienst ook onderscheidt van de concurrentie, wij zorgen ervoor dat dit naar voren komt in het logo en de rest van de grafische vormgeving van jouw bedrijf.

Maar hier stoppen we niet. Aan alleen goed doordachte en vormgegeven uitingen heb je namelijk niet zoveel. Wij begeleiden je tijdens het hele traject van concept en grafisch ontwerp tot technische uitwerking en implementatie. Denk hierbij niet alleen aan het opmaken van drukwerk of bouwen van websites, maar juist aan alle extra taken waar je als ondernemer liever geen tijd aan besteedt. Bijvoorbeeld het maken van een word of excel sjabloon waardoor je meteen goed op jouw nieuwe briefpapier ontwerp kunt printen. Maar ook het instellen van een email adres zijn de kleine dingen waarin onze service het verschil maakt.

Opscheppen over service is makkelijk.
Het echt doen maakt het verschil.”
Wally van de Pas | Eigenaar & Fotogênant

We hebben een clubje

Wally | Ontwerpt van alles

Remco | Weet wat je zoekt

Al jouw grafische uitingen tot in de puntjes verzorgd

Wij helpen ondernemers met alles op het gebied van grafische vormgeving.  Met ontwerpen die perfect aansluiten op de cultuur en branche van jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat al jouw offline en online uitingen zoals website en drukwerk perfect op elkaar aansluiten. Zo blijft jouw bedrijf herkenbaar!

Koffie of thee?

verder kan groeien.

Bel ons: 013-470 02 07
Route

Persoonlijk
aanbevolen door…

Bedankt voor de prettige samenwerking en de uitstekende handleidingen die jullie hebben geleverd.

Vibrix
Remco Lunshof