Een logo staat nooit alleen

ELAN

ELAN Bikes Support is een e-bike specialist in het hogere segment. De kern USP’s van deze zaak zijn service en kwaliteit. Om voorbereid te zijn op alle benodigde communicatiemiddelen heeft Studio Paspoort het bestaande logo omringd door een solide pakket aan visuele elementen. Door het vakbekwame personeel in de communicatie mee te nemen is ondertussen een zeer vertrouwde identiteit ontstaan.

Het creëren van een merkidentiteit

Soms is het om praktische redenen geen mogelijkheid om met een compleet schone lei te starten. In het geval van ELAN was er een logo waar de klant graag mee verder wilde. Om het logo meer verhaal mee te geven zijn er beeldelementen gecreëerd die de grafische uitingen de juiste boodschap konden geven. 

Denk hierbij aan fotografie, typografie en illustraties. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de communicatie van deze mooie tweewielerzaak een geheel eigen stijl heeft gekregen. En ook zaak twee en drie intussen in hetzelfde concept mee draaien.

Direct weten wat de mogelijkheden zijn?

Tijdens een intake gesprek vertellen we je alles over onze werkwijze en waar we kansen voor jouw merk zien. Om meteen een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden, delen we succesverhalen van eerdere projecten. Voor iedereen is er een passende oplossing. Neem eens contact op. Het zal je verbazen hoeveel er mogelijk is.