Handleiding laten maken

Hoe leg ik dit nu weer uit?

Wij ontwerpen handleidingen die uitblinken in structuur en leesbaarheid. Met duidelijke teksten en illustraties wordt zelfs de moeilijkste materie uitgelegd. Natuurlijk stemmen we alles af op de huisstijl van jouw bedrijf. Samen zoeken we de form factor die het beste overeenkomt met jullie wensen. Een handleiding die bij een product geleverd wordt heeft namelijk totaal andere eisen dan procesinstructies voor medewerkers.

Een handleiding nodig?

Dit is onze werkwijze

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een gedrukte handleiding, digitale handleiding of beide. Met uiteenlopende technieken voorzien we jouw handleiding van animaties, linkjes en allerhande interactieve elementen. Toch liever een sjabloon waarmee je zelf handleidingen kunnen maken? Ook daarvoor hebben wij de juiste oplossingen. 

Projecten met handleidingen

Minder vragen door de juiste handleiding

Advertenties creëren we samen

Grafische vormgeving op locatie

Wat we nog meer doen

Bedrijfsidentiteit ontwikkeling

Logo’s en huisstijlen met echte persoonlijkheid. Bedrijfsidentiteiten zorgen ervoor dat de essentie van jouw bedrijf meteen duidelijk is.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor al jouw online en offline media uitingen. meteen bij de doelgroep in het oog springen. Wij ontwerpen creatieve grafische uitingen.

Webdesign

Website ontworpen als een mooie brochure. Met goede teksten en mooie beelden. Zo blijven bezoeker langer en aandachtiger naar jouw website kijken.

Extra service

Samen met onze productiepartners zorgen we voor een passende oplossing voor elke uiting en budget. Ook hulp nodig bij het bestellen van drukwerk of de hosting van je website?

Waarmee wij je ook helpen

Dit is onze werkwijze

Alle diensten worden met dezelfde aandacht en passie aangepakt. Zo ben jij als klant altijd verzekerd van persoonlijke service.