Logo laten maken

Sterk & creatief ontworpen

Een logo is het meest persoonlijke stukje communicatie van een bedrijf. In één oogopslag vertelt het klanten wie je bent en wat ze van je kunnen verwachten. Studio Paspoort creëert samen met jou een beeldmerk dat typerend is voor jouw bedrijf en de cultuur daarbinnen.

Logo nodig?

Dit is onze werkwijze

Geen vooraf gemaakte afbeeldingen of logo’s in één stijl die voor iedere klant gelijk blijft, maar echte persoonlijke bedrijfsidentiteiten. Het maakt niet uit of je als kleine zelfstandige of groot BV jouw product of dienst levert. Wij gaan samen om de tafel zitten en ontwerpen een logo en huisstijl die aansluiten op jouw bedrijf en vormgeving budget.

Projecten met logo ontwerp

Wat we nog meer doen

Bedrijfsidentiteit ontwikkeling

Logo’s en huisstijlen met echte persoonlijkheid. Bedrijfsidentiteiten zorgen ervoor dat de essentie van jouw bedrijf meteen duidelijk is.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor al jouw online en offline media uitingen. meteen bij de doelgroep in het oog springen. Wij ontwerpen creatieve grafische uitingen.

Webdesign

Website ontworpen als een mooie brochure. Met goede teksten en mooie beelden. Zo blijven bezoeker langer en aandachtiger naar jouw website kijken.

Extra service

Samen met onze productiepartners zorgen we voor een passende oplossing voor elke uiting en budget. Ook hulp nodig bij het bestellen van drukwerk of de hosting van je website?