Infographics laten maken

Doeltreffende verduidelijking

Met behulp van goed ontworpen infographics maak je grote hoeveelheden ingewikkelde informatie snel duidelijk. Studio Paspoort maakt statische en geanimeerde infographics voor alle online en offline uitingen.

Infographics nodig?

Dit is onze werkwijze

Grafische vormgeving kan meer dan alleen een commerciële boodschap overbrengen. Voor veel bedrijven is het vormgeven van interne en informatieve communicatie minstens zo belangrijk. Door handleidingen, presentaties en website te voorzien van infographics zorg je ervoor dat de lezer de informatie makkelijker en beter kan begrijpen.

Projecten met infographics

Wat we nog meer doen

Bedrijfsidentiteit ontwikkeling

Logo’s en huisstijlen met echte persoonlijkheid. Bedrijfsidentiteiten zorgen ervoor dat de essentie van jouw bedrijf meteen duidelijk is.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor al jouw online en offline media uitingen. meteen bij de doelgroep in het oog springen. Wij ontwerpen creatieve grafische uitingen.

Webdesign

Website ontworpen als een mooie brochure. Met goede teksten en mooie beelden. Zo blijven bezoeker langer en aandachtiger naar jouw website kijken.

Extra service

Samen met onze productiepartners zorgen we voor een passende oplossing voor elke uiting en budget. Ook hulp nodig bij het bestellen van drukwerk of de hosting van je website?