Verpakkingen laten maken

Spring uit de schappen

Laat jouw product uit de schappen springen. Met uniek drukwerk en goed doordachte verpakkingen zorgen wij ervoor dat jouw product boven de concurrentie uitstijgt. 

Een verpakking is meer dan alleen een doos met een barcode. Het is voor veel consumenten de eerste introductie met jouw merk. Daarom zorgen we ervoor dat het ontwerp, de gebruikte materialen en de druktechnieken perfect aansluiten op jouw merk.

Verpakkingen nodig?

Dit is onze werkwijze

Natuurlijk zorgen we ervoor dat de verpakkingen van al jullie producten op elkaar afgestemd worden. Ongeacht de vorm van de verpakking of het label dat geplaatst kan worden. Hierdoor creëren we één uniforme look.

Mist jouw product een podium, dan zorgen we ook voor het Point Of Sale materiaal. Denk hierbij aan baliedisplays en vloerdisplays. Hierin komen jouw producten volledig tot hun recht. 

Projecten met verpakkingen

Grafische vormgeving op locatie

Wat we nog meer doen

Bedrijfsidentiteit ontwikkeling

Logo’s en huisstijlen met echte persoonlijkheid. Bedrijfsidentiteiten zorgen ervoor dat de essentie van jouw bedrijf meteen duidelijk is.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor al jouw online en offline media uitingen. meteen bij de doelgroep in het oog springen. Wij ontwerpen creatieve grafische uitingen.

Webdesign

Website ontworpen als een mooie brochure. Met goede teksten en mooie beelden. Zo blijven bezoeker langer en aandachtiger naar jouw website kijken.

Extra service

Samen met onze productiepartners zorgen we voor een passende oplossing voor elke uiting en budget. Ook hulp nodig bij het bestellen van drukwerk of de hosting van je website?