Menukaarten laten maken

Om trek van te krijgen

Een menukaart is veel meer dan een opsomming van gerechten en dranken. Wij zorgen ervoor dat de menukaart van jouw restaurant of café voldoet o.a. voldoet deze belangrijke criteria:

  1. Past de cover van de menukaart in het totaalconcept van de horecazaak?
    Bij het ontwerpen van de cover letten we o.a. op de gebruikte materialen en druktechnieken.
  2. De frequentie waarmee de kaart vernieuwd gaat worden.
    Een menukaart is nooit voor eeuwig hetzelfde. Hoe vaak en op welke manier de inhoud van een kaart wisselt is bepalend voor de voorstellen die wij presenteren.
  3. Marges en budget
    Wij weten maar al te goed dat het een horeca”ZAAK” is. Daarom kijken op basis van jullie inkoop en winstmarges welke gerechten de meeste aandacht op de menukaart verdienen. 

Nieuwe menukaart?

Dit is onze werkwijze

Op zoek naar een menukaart die de essentie van jouw horecazaak uitstraalt? Neem dan eens contact met ons op. Ook denken we graag mee over de andere promotie. Dit kan verwerkt worden in de kaart of door middel van andere uitingen.

Kijk bijvoorbeeld eens hoe we deze menukaart verrijkte met cross-selling, sponsoring, en evenementen agenda.

Projecten met menukaarten

Niets gevonden.

Wat we nog meer doen

Bedrijfsidentiteit ontwikkeling

Logo’s en huisstijlen met echte persoonlijkheid. Bedrijfsidentiteiten zorgen ervoor dat de essentie van jouw bedrijf meteen duidelijk is.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor al jouw online en offline media uitingen. meteen bij de doelgroep in het oog springen. Wij ontwerpen creatieve grafische uitingen.

Webdesign

Website ontworpen als een mooie brochure. Met goede teksten en mooie beelden. Zo blijven bezoeker langer en aandachtiger naar jouw website kijken.

Extra service

Samen met onze productiepartners zorgen we voor een passende oplossing voor elke uiting en budget. Ook hulp nodig bij het bestellen van drukwerk of de hosting van je website?