Complete branding met logo en huisstijl

MARKTWINKEL.NL

In deze tijd waarin iedereen zijn idee als kickstarter of crowdfunding kan aanbieden, kan het een uitdaging zijn om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Goed vormgegeven communicatie is hier essentieel bij. Als al jouw online en offline uitingen naadloos op elkaar aansluiten verhoogt de slagingskans van idee exponentieel.

Een goed idee verdient een podium

De mensen van Marktwinkel hadden in 2011 al een mooi concept. Een koopjessite waarop alleen bedrijven hun outlet goederen kunnen verkopen, zodat de koper gegarandeerd is van een goede koop. Echter kwamen zij er snel achter dat alleen een web ontwikkelaar voor het technisch uitwerken van de site niet voldoende is om een site in de markt te zetten. 

Studio Paspoort heeft hen uiteindelijk kunnen helpen met het ontwikkelen van een frisse huisstijl en het opzetten van de diverse promotie uitingen. Met deze middelen is Marktwinkel erin geslaagd om ondernemers te overtuigen van de kracht van de site.

Direct weten wat de mogelijkheden zijn?

Tijdens een intake gesprek vertellen we je alles over onze werkwijze en waar we kansen voor jouw merk zien. Om meteen een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden, delen we succesverhalen van eerdere projecten. Voor iedereen is er een passende oplossing. Neem eens contact op. Het zal je verbazen hoeveel er mogelijk is.