DTP laten verzorgen

Van ontwerp tot product

Nadat er een grafisch ontwerp is gemaakt zorgen we ervoor dat alle uitingen opgemaakt gaan worden. Kies er daarom voor om Studio Paspoort ook de DTP te laten verzorgen. 

Fotobewerking en het drukklaar maken van alle uitingen zijn slecht enkele voorbeelden hiervan.

Grafische vormgeving

in alle vormen en maten

Grafische vormgeving zit in ons DNA. Dagelijks ontwerpen wij de mooiste uitingen voor onze klanten. De mogelijkheden zijn talloos. Er is geen betere manier om klanten te informeren of te enthousiasmeren. Kijk eens op een van onze productpagina’s voor inspiratie.

Pssst… Niet alleen het ontwerpen van drukwerk maakt ons enthousiast. Ook voor mogelijkheden van goede grafische vormgeving in het digitale landschap ben je bij ons aan de juiste url. Kijk ook eens naar onze interactieve vormgeving.

DTP projecten

Een logo staat nooit alleen

Advertenties creëren we samen

Voor wie maak je een brochure?

Wat we nog meer doen

Bedrijfsidentiteit ontwikkeling

Logo’s en huisstijlen met echte persoonlijkheid. Bedrijfsidentiteiten zorgen ervoor dat de essentie van jouw bedrijf meteen duidelijk is.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor al jouw online en offline media uitingen. meteen bij de doelgroep in het oog springen. Wij ontwerpen creatieve grafische uitingen.

Webdesign

Website ontworpen als een mooie brochure. Met goede teksten en mooie beelden. Zo blijven bezoeker langer en aandachtiger naar jouw website kijken.

Extra service

Samen met onze productiepartners zorgen we voor een passende oplossing voor elke uiting en budget. Ook hulp nodig bij het bestellen van drukwerk of de hosting van je website?