Webdesign zonder zweverige praatjes

BALANZZ

Zoals je ondertussen al op onze site hebt kunnen lezen houden wij van duidelijkheid. Geen dure termen, loze beloftes of interessant doenerij. Met deze insteek ontwerpen en creëren wij communicatie uitingen voor onze klanten. De nieuwe website voor Balanzzmassage is een goed voorbeeld van hoe grafische vormgeving helpt een boodschap snel en duidelijk over te brengen.

Grafische vormgeving brengt alles in balans

Marjolein wilde haar massagepraktijk graag laten groeien. Zij had zelf al een poging gedaan om losse content voor haar marketing te creëren. De structuur ontbrak echter doordat deze filmpjes, teksten en afbeeldingen verspreid waren over verschillende social media kanalen. De nieuwe website zorgt er nu voor dat de juiste content meteen aan de bezoekers getoond wordt.

Project details

Direct weten wat de mogelijkheden zijn?

Tijdens een intake gesprek vertellen we je alles over onze werkwijze en waar we kansen voor jouw merk zien. Om meteen een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden, delen we succesverhalen van eerdere projecten. Voor iedereen is er een passende oplossing. Neem eens contact op. Het zal je verbazen hoeveel er mogelijk is.